ΕΤΑΙΡΙΑ

"Πιστεύουμε ότι είμαστε στη Γη για να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε αξιοσημείωτα προϊόντα. Αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε ένα πιο υγιές γκρουπ ανθρώπων συνδέοντας τον κόσμο με πραγματικά προϊόντα τροφίμων.  Γνωρίζουμε ότι η Filema Goods είναι μια κρίσιμη σύνδεση μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών, και νιώθουμε την ευθύνη να προστατέψουμε το μέλλον του φαγητού." 

Όραμα

"Πιστεύουμε ότι είμαστε στη Γη για να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε αξιοσημείωτα προϊόντα. Συνεχώς επικεντρωνόμαστε για να καινοτομούμε, γι'αυτό εφηύραμε και κατοχυρώσαμε την πατέντα με το υγρό μαντηλάκι στις συσκευασίες μας. Για εμάς, επιβάλλεται  να κατέχουμε και να δημιουργούμε το καλύτερο προιόν, έτσι ώστε να παίρνουμε μέρος σε αγορές που μπορούμε πραγματικά να συνεισφέρουμε."

Στόχος

"Αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε ένα πιο υγιές γκρουπ ανθρώπων συνδέοντας τον κόσμο με πραγματικά προϊόντα τροφίμων.  Γνωρίζουμε ότι η Filema Goods είναι μια κρίσιμη σύνδεση μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών, και νιώθουμε την ευθύνη να προστατέψουμε το μέλλον του φαγητού. 
Επειδή εδώ στη Filema Goods, η καινοτομία είναι η δουλειά μας, θέλουμε να έχουμε μεγάλη επιρροή και να αφήσουμε τον κόσμο καλύτερο από ότι τον βρήκαμε, έτσι προσαρμόζουμε την προσέγγισή μας σε κάθε αγορά, με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας τους την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα μας, σε συνδυασμό με την καινοτομία του υγρού μαντηλιού, το οποίο προσφέρει στον καθένα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Έχοντας αυτό στο μυαλό, είμαστε δεσμευμένοι να στηρίξουμε μεσαίους και μεγάλους Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι καλλιεργούν βιώσιμα προϊόντα, έχοντας πλήρη διαφάνεια για τα συστατικά που περιέχονται στο φαγητό σας, και για την προέλευσή τους, δημιουργώντας έτσι εγγυημένη πρόσβαση σε πιο υγιεινά προϊόντα, για οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο. "